entremattan_logo.pngFöretaget Entrémattan startades upp 1989. Då var det enbart entrémattor som såldes/hyrdes ut, därav företagsnamnet.


År 2002 tog dom steget fullt ut och öppnade butik fullmatad med skyddskläder för alla yrkeskategorier samt skyddsmaterial som handskar, hjälmar, hörselskydd mm. Idag sysselsätter Entrémattan sju personer på heltid.

 

2023 valde Entrémattan Clara System som systemlösning med planerad driftsättning i november.

 

Besök Entrémattan

logo_fanhults.png

Fanhults Textilpartner har funnits sedan 1946 och erbjuder full service inom tvätt. Mycket har hänt sedan dess och fler tjänster har flyttat in under samma tak.

 

I mitten av 1990 talet öppnades butiken med försäljning som idag består av bl a kläder för alla yrken, skyddsprodukter, skor, handskar, profilkläder, reklamprodukter etc. Även förädling som tryck och brodyr, bilprofilering, skyltar, besiktning av fallskydd är ett axplock av det som erbjuds.

 

Idag är Fanhults en komplett partner inom tvätt, arbetskläder och tryck. Det stora fokuset är Fullservice för alla kunder.

 

Sedan några år tillbaka finns en unik e-handel där det även erbjuds business to business shop med många bra funktioner. Fanhults datoriserade 1982 och har alltid legat i framkant att vara digitala. Fanhults har även har varit med och utvecklat Clara System från starten och använder det fullt ut sedan 2020

 

Besök Fanhults

OK